AMR Technology d.o.o.

AMR Technology d.o.o.

O NAMA

nAŠA FIRMA SE BAVI UVOZOM, ADAPTACIJOM I PLASMANOM DODATNE OPREME ZA VOZILA. PROIZVODE IZ OBLASTI ZAŠTITE I BEZBEDNOSTI U VOZILU.

Softwer za programiranje alarma

Kliknite na link , uradite download i instalirajte progra, za povezivanje vam je potreban programator. Klikni za download programa.

Udate za alarm 13. Jun 2022

Download fail, na svom računaru na C disku pronaĐite folder "C:/Programmi/MED/MED-Plus/ " obrišete fail "Resources.dll" i na njegovo mesto prekopiraj te Resources.dll koji ste download sa sajta, nakon toga pokrenite program i imaĆete nova vozila na listi. klikni za Download

C:/Programmi/MED/MED-Plus/ " obriŠete fail "Resources.dll

Prioritet

Bezbednost u saobraĆaju

Obzirom na neizbežnu upotrebu mobilnog belefona tokom vožnje, CILJ NAM JE DA OBEZBEDIMO SIGURNOST KAKO VOZAČA I PUTNIKA TAKO I DRUGIH UČESNIKA U SAOBRAĆAJU UGRADNJOM HANDSFREE KOJI NEĆE KVARITI KVALITET KOMUNIKACIJE I NERVIRATI VOZAČA KOJI SE NERETKO I PORED UGRAĐENOG HANDSFREE UREĐAJA (lošeg kvaliteta) ODLUČUJE ZA TELEFONIRANJE BEZ NJEGA, čime predstavlja opasnost kako za sebe i putnike u vozilu tako i za druge učesnike u saobraćaju.

Zaštita od krađe

ZaŠtita vozila

NAŠ Cilj na polju zaštite predstavlja sigurnost na prvom mestu, saradnju sa osiguravajućim društvima pri realizaciji kasko polise, ne narušavalje fabričke garancije u sadadrnji sa auto centrima i jednostavna procedura korišćenja bez maltretiranja korisnika sa bezpotrebnim tasterima, tajnim prekidačima, procedurama...: